Primaire tabs

Le Petit Botanique start aan de Verse Feesten!

Voor de Gentse Feesten heeft Le Petit Botanique een 60 m² groot terras opgetrokken. U kan er heerlijk genieten van verse groenten en (h)eerlijke gerechten.

Tussen 11 en 18 uur geniet u er van dagverse soep (gemaakt met groenten die ’s morgens geoogst werden in de Gentse stadstuin), van een slaatje uit de stadstuin, van vers gemaakte garnaalkroketten én van een heerlijk slaatje met maatjes.

Vanaf 18 u – en dat tot 23 u! – presenteert Le Petit Botanique de heerlijkste gerechten. Recht uit de stadstuin: slaatje met gebakken maïskip, een niet te evenaren veggieslaatje en – de alom geprezen – veggiewrap met kaas  en verse groenten.

Koks Joachim en Geert brengen op algemene vraag hun balletjes in tomaten- en verse groentensaus. Kok Geert verdiept zich in de mosselen van bij ons, de Belgica-mosselen, en offreert verse garnaalkroketten op de hem eigen wijze. De zoetebekken kunnen ook tijdens de Feesten genieten van de chocolademousse en de panacotta met aardbeien van kok Joachim.

De Gentse Feesten worden bij Le Petit Botanique alvast Verse Feesten. Tien dagen lang genieten.

En dan, dan welverdiende rust. Le Petit Botanique sluit, na de Gentse Feesten, de deuren. Op 18 augustus gaan ze terug open. Tot dan. Of lekkerder nog: tot op de Verse Feesten!

Agenda

december

m d w d v z z
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Bezorg ons dan je e-mailadres en wij houden je op de hoogte.

Volg ons op